A MURIT! Ozana Barabancea e distrusă! "Da, aşa e, am mers la capelă!"

Cântăreaţa de jazz Ozana Barabancea trece prin momente cumplite, pe care le-a dezvăluit într-o discuţie de pe Facebook. Ea a pierdut o bună amică, iar ieri a fost să-i aprindă o lumânare la capela cimitirului Bellu.

Cunoscuta artistă a postat o poză cu noii ei ochelari, dar cineva i-a spus că "Astăzi ne-am întâlnit pe trecerea de pietoni de la Cimitirul Bellu...". Artista a motivat imediat ce căuta în zonă: "Da...aşa e....am mers la capelă. A murit o prietenă". Artista nu a dezvăluit identitatea prietenei dispărute şi n-a mai completat nimic despre subiect.Ozana Barabancea (45 de ani) este o cunoscută cântăreaţă pop şi jazz, dar şi membră a juriilor emisiunilor "Splash, vedete la apă" şi "Te cunosc de undeva!",  difuzate de Antena 1. De asemenea, ea a fost şi actriţă, având roluri în musicalul "Chicago" şi în pelicula "Supravieţuitorul", în regia lui Sergiu Nicolaescu.

SURSA FOTO: Antena 1

CITIŢI ŞI: 

SURPRIZĂ IMENSĂ pentru Ozana Barabancea. Pozele care au făcut-o să PLÂNGĂ de emoţie

VIDEO / Ozana Barabancea, emoționată până la lacrimi. Două artiste cunoscute au făcut-o să plângă, la "Te cunosc de undeva"

PUBLICITATE O să priveşti de două ori aceste imagini şi tot nu o să o recunoşti! Imagini de colecţie cu o cunoscută artistă

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro