A păţit-o! Barbie de România în „război cu turcii”!

Barbie de România este una dintre cele mai controversate şi mai comentate cântăreţe de la noi. Încă de la primele sale apariţii, blonda a stârnit felurite reacţii din partea oamenilor. Cu toate că s-a încadrat perfect în peisajul showbiz-ului dâmboviţean, Sabrina are o mare temere legată de vechii „duşmani” ai poporului român.

S-a lansat pe scena muzicală în adolescenţă, dar Barbie nu renunţă nici la şcoală, educaţia fiind o piatră de temelie în evoluţia ei. Blonda are anul acesta de trecut cel mai mare hop din viaţa ei, şi anume examenul de bacalaureat.


Cu toate că pe scenă nu are deloc emoţii, artista nu poate spune acelaşi lucru şi despre şcoală, unde războaiele lui Stefan cel Mare o cam pun în bucluc. „Dau bac-ul anul acesta şi nu mai pot de frică. Chiar dacă sunt la profil uman, Istoria îmi dă mari bătăi de cap. Mi-am cumpărat toate caietele speciale pentru a putea învăţa, ba chia m-am apucat şi de meditaţii, pentru că nu pot ţine minte toate bătăliile”, a declarat Sabrina.


Ei bine, lucrurile nu stau chiar atât de rău pentru Sabrina, aceasta diind extrem de sigură pe ea în privinţa celorlalte materii. „La Limba Română nu am nicio emoţie, fiind extrem de bună pe compuneri, iar la Engleză nici atât. Sper dpar să trec cu bine de Istorie”, a mai spus Sabrina.

Citeşte şi:

Barbie de România, comportament ciudat! S-a aruncat pe jos în parcare și s-a zbătut până a făcut... Video EXCLUSIV

VIDEO / Toată ţara o ştie ca "Barbie de România" sau Sabrina Fabian, dar numele ei este altul. Cine este tatăl ei

VIDEO / Barbie de România a vrut trofeul "X Factor", dar s-a făcut de râs pe scenă. Ce spune acum, despre câştigătorul Andrei Răduţă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro