A postat o imagine din vacanţă, iar un fan a criticat-o! Delia l-a pus la punct imediat: "Ai mare grijă! Te pun la rugăciune"

Delia este o cântăreaţă foarte apreciată de la noi care în perioada asta se distrează pe cinste într-o vacanţă exotică. Aceasta a postat astăzi o imagine pe o reţea de socializare, iar descrierea ei a provocat reacţii critice din partea prietenilor ei virtuali.

Delia imortalizează momentele frumoase din viaţa ei şi postează imaginile pe o reţea de socializare. În fotografie, vedeta se relaxează într-un peisaj de vis. "Neaţa, oameni frumoşi!", a scris ea la descrierea imaginii de pe Facebook.

Un fan a comentat: "Este un trend acum printre vedete să folosească expresia asta 'oameni frumoşi'. Extrem de enervantă". Delia l-a pus la punct: "Dacă doar expresia te enervează înseamnă că omul frumos în carne şi oase îţi provoacă traume! Sfat! Stai departe de oameni frumoşi! Ah şi de Facebook! Pentru că e un trend acu', se tot vorbeşte de frumos, în toate formele..manifestările lui, ai mare grijă! Pace ţie, suflet tulburat! Te pun la rugăciune".

Celebră datorită muzicii sale

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este o cunoscută cântăreață română, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor România.

În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 2 albume. În prezent este jurat în cadrul emisiunii "X Factor" difuzată de postul de televiziune Antena 1.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:
Delia, dans lasciv pe ritmuri orientale cu platourile de mâncare! Te vei amuza copios când vei privi aceste imagini

FOTO / Are cu ce! Delia, o femeie mândră de posteriorul ei. Artista a urcat pe scenă în boxeri din piele şi a încins atmosfera
Pe Delia o cunoaşte toată lumea, dar o să rămâi fără cuvinte când o să vezi cum arată tatăl ei! Bărbatul a stat 3 ani cu călugării de la Muntele Athos


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro