A renunţat la chimioterapie ca să petreacă ultimele zile alături de fetiţa ei! Soţia unui cântăreţ celebru are cancer în fază terminală

foto:hepta

Un cântăreţ celebru de muzică country a anunţat că soţia lui are cancer în fază terminală. Artistul a spus că aceasta a renunţat la chimioterapie pentru a veni acasă şi a petrece ultimele clipe din viaţă alături de fetiţa lor de numai câţiva anişori.

Rory Feek a anunţat că soţia sa, Joey, în vârstă de 40 de ani, are cancer în fază terminală. Artistul a spus că aceasta a renunţat la chimioterapie, după ce s-a constatat că are metastaze în tot corpul.

(foto: hepta)

"Uneori operaţiile nu sunt suficiente, sau doctorii, sau chimioterapia, sau rugăciunile. Şi atunci îţi laşi lacrimile să curgă pe obraji şi spui ceea ce nu ai crezut că vei spune vreodată. Suficient! Aşa că am făcut ceea ce trebuia, atunci când doctorii nu mai au ce face şi când chimioterapia e prea mult şi tot ce mai avem e puţin timp. Am venit acasă. Nu să murim, ci să trăim"
, a spus Rory Feek, potrivit dailymail.co.uk.

Rory Feek este un cântăreţ american de muzică country. Acesta a scris versuri pentru  Clay Walker, Blake Shelton, Tracy Byrd, dar şi alţi artişti. 

Citeşte şi:

E oficial! După ce a fost bolnav de cancer la colon, Mihai Leu ne-a dat VESTEA cea mare

VIDEO / Declaraţie şoc făcută de Dan Bittman, la Media Music Awards: "Am cancer"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro