A revenit pe scenă! După ani în care s-a zbătut în uitare și sărăcie, o artistă a făcut un show incendiar

De câțiva ani încoace, una dintre cele mai apreciate dansatoare orientale din România ultimului deceniu, se zbătea, depoarte de București, la Constanța, în anonimat,, sărăcie și datorii. Dar, zilele trecute, artista cu pricina a revenit pe scenă și a făcut-o în stil de divă...

Dansatoarea orientală Pamela a avut, de-a lungul ultimilor ani, tot felul de ghinioane. I-a murit mama și a lăsat-o cu datorii uriașe, s-a căsătorit și a divorțat după doar câteva luni, iar contractele din care își câștiga existența dispăruseră fără urmă, lăsând-o să se zbată, alături de fiul ei, în sărăcie-lucie, fosta vedetă a petrecerilor cu ștaif fiind nevoită, la un moment dat, să vândă lucruri din casă pentru a putea supraviețui.
Cu toate acestea, zilele trecute, Pamela a revenit pe scenă și, chiar dacă are cu câteva kilograme mai mult decât în perioada ei de glorie, a părut să savureze din plin senzația de a se mișca, din nou, în ritmurile orientale ale muzicii, îmbrăcată într-o costumație extrem de decoltată. Evident, evenimentul la care a prestat a fost primul dintr-o serie de contracte pentru care a fost solicitată pentru sume care, deși nu sunt prea mari, o vor putea face să treacă de perioada dificultăților financiare crunte pe care le-a avut.
Drama Pamelei era cu atât mai mare cu cât viaţa ei de până acum a fost presărată cu momente grele. La 32 de ani, dansatoarea exotică Pamela a trecut prin experiențe prin care alții nu trec într-o viață întreagă. A fost căsătorită de două ori, a devenit mamă la 16 ani, a rămas văduvă la 24 de ani, i-a murit sora, a pierdut un copil, iar ultima lovitură a venit în momentul în care i-a murit mama.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro