A slăbit 25 kg în trei luni! Gabi Firea a combinat postul cu dieta şi şi-a recăpătat silueta!
Publicat pe 17.01.2014 la 23:59 Actualizat pe 18.01.2014 la 16:18
Sarcina i-a adus Gabrielei Cristea un surplus de greutate substanţial. După naştere, fosta vedetă TV cântărea cu 25 de kilograme mai mult decât înainte de a rămâne gravidă, fapt ce a ambiţionat-o să ia măsuri radicale.
Sarcina i-a adus Gabrielei Cristea un surplus de greutate substanţial. După naştere, fosta vedetă TV cântărea cu 25 de kilograme mai mult decât înainte de a rămâne gravidă, fapt ce a ambiţionat-o să ia măsuri radicale.
Pentru că urma botezul, Gabi Firea a declarat război surplusului de greutate. „M-am temut că peste ani, când fiul meu va privi pozele, mă va întreba dacă la botezul lui eram însărcinată din nou”, glumeşte ea amintindu-şi de perioada în care avea cu 25 km mai mult.
Invitată la emisiunea „Refresh” prezentată de Oana Turcu la Antena Stars, Gabriela a dezvăluit în detaliu dieta care a readus-o la dimensiunile ideale în numai trei luni.
„Nu aş fi putut niciodată să ţin o cură în cadrul căreia să număr caloriile sau să cântăresc ce mănânc. Am optat pentru una simplă şi eficientă”, îşi începe fosta vedetă TV povestirea.
Persoană foarte credincioasă, Gabi Firea nu a renunţat la zilele de post şi nici la aghiasma înghiţită dimineaţa pe stomacul gol.
„Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă”, susţine Gabi Firea.
Ca în orice dietă, gustările dintre mese au existat şi ele. „Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea”, a mai povestit ea.
„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni”, a putut spune Gabriela la capătul acestui regim.
Evident, un mod de viaţă haotic ar fi distrus toată munca ei, însă fosta realizatoare TV şi-a organizat programul meselor şi, chiar dacă nu-şi refuză micile plăceri, are grijă ce mănâncă.