A slăbit 3 kg în 6 zile. Claudia Pavel a dezvăluit secretul. Ce a făcut în fiecare zi

+2 click pentru
galerie

Claudia Pavel - foto: Facebook

Cântăreaţa Claudia Pavel a urmat o cură de detoxifiere, iar rezultatele au încântat-o. În 6 zile, a topit 3 kilograme, se simte mai bine şi are curaj să se pozeze nemachiată, pentru că pielea ei arată altfel.

Cântăreaţa Claudia Pavel a întâmpinat primăvara cu o cură de detox. Timp de 6 zile a consumat sucuri, a făcut mişcare şi se simte plină de energie. Recunoaşte însă că a întâmpinat dificultăţi pe parcursul dietei, pentru că nu a urmat toate indicaţiile.

„Șase zile am băut doar sucuri. Mi-am luat probiotice, mi-am făcut tot felul de terapii, de tratamente de detoxifiere. 

Este bine ca măcar de două ori pe an să ne facem un detox. Se țin 3 zile de pre-detox pentru a nu-ți fi rău după prima zi de detoxifiere propriu-zisă. Eu nu le-am ținut, de aceea, în prima zi, mi-a fost foarte rău. Am fost în sevrej din cauza lipsei de cafea. (...)

Am slăbit 3 kilograme în șase zile, dorm mai bine şi îmi strălucește pielea altfel. Am făcut și sport, pilates, stretching, dans, masaje”, a dezvăluit Claudia Pavel într-o emisiune TV.

Claudia Pavel are 32 de ani, a făcut parte din trupa Candy şi, de câţiva ani, este pe piaţa muzicală sub numele de Claudia Cream. În viaţa personală are un băieţel, în urma unei relaţii cu un american, pe care îl creşte singură. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro