A spart conducta cu sinceritate! Ştefan Stan, dezvăluiri inedite din viaţa de burlac

foto: facebook

A spart conducta cu sinceritate! ştefan Stan a făcut dezvăluiri inedite din cum arată viaţa lui de zi cu zi de când este burlac.

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", Ştefan Stan a electrizat publicul cu energia şi sinceritatea lui. Artistul a făcut haz de necaz pe seama diferenţei de înălţime dintre el şi prezentatorul emisiunii, Răzvan Botezatu: ""Eu mă simt aşa înalt când am 10-15 milioane în buzunar"

Stan a continuat în aceeaşi notă, dezvăluind detalii inedite din viaţa de burlac.

"Nu gătesc, că nu am aragaz. Eu sunt burlac. Anul ăsta vreau să stau aşa. Mai merg la mama uneori şi gătesc la ea. Eu cu mama mea nu vorbesc despre viaţa mea personală", a declarat Ştefan Stan la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cât despre succesul pe plan profesional, Ştefan Stan a spus că tot ceea ce este datorează fanilor.

"Mi s-a spus: "Eşti singurul concurent de la o emisiune de talente care a făcut ceva după". Publicul m-a făcut ceea ce sunt. Eu nu am făcut nimic", a mărturisit cu modestie Ştefan Stan.

Ştefan Stan a devenit cunoscut în showbiz în 2011, după ce a câştigat trofeul "Vocea României" şi, deşi tânjeşte după o relaţie serioasă, prin aşternut i-au trecut numeroase frumuseţi, unele cunoscute, altele dornice de afirmare. Printre ele se numără Andreea Mantea şi Diana Neacşu, cea din urmă fiind la un pas să-i dăruiască un copil. Din păcate a pierdut sarcina, iar relaţia lor s-a destrămat încet, dar sigur.

Citeşte şi:
Ştefan Stan aruncă bomba: "Andreea Mantea are deja tată pentru copil"

Moment emoţionant cu Ştefan Stan! Andreea Mantea, trebuie să vezi asta! Uite ce tătic bun e artistul

VIDEO / L-a cunoscut sau nu pe micuţul David? Ştefan Stan a vorbit despre copilul Andreei Mantea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro