A spus ”Da” după ce i-a înnebunit pe toți bărbații! Declarații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc a decis să se stabilească la casa ei. Mai mult, ea a făcut gestul cu pricina după ce, ani la rândul, ar fi fost în stare să jure că nu există bărbatul care să o facă să simtă că este jumătatea ei.

Bianca Roman, căci despre ea este vorba, a decis. Mai exact, ea se va mărita anul viitor cu Alin, bărbatul care a făcut-o să simtă, cu adevărat, ce înseamnă iubirea. ”Primul semn a fost că, la ultima nuntă la care am fost, am cedat insistențelor lui să mă amestec cu domnișoarele care așteptau aruncarea buchetului miresei. Iar buchetul mi-a aterizat în mână. El mi-a spus că e un semn, iar eu i-am replicat că da, este, și că DA, accept”, ne-a spus Bianca.
Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit frumoasa fostă ispită, de când are copil,m el i-a demonstrat, cu adevărat, că se merită reciproc. ”Copilul nu este al lui, dar îl iubește ca și când ar fi. E clar, el mă acceptă așa cum sunt, cu tot istoricul meu, cu tot ce aduc eu în relație, nu îl deranjează, ci dimpotrivă, mă iubește mai mult. Iar eu, la fel”, ne-a mai spus Bianca.
A născut cu două săptămâni mai devreme
 ”A venit mai devreme cu două săptămâni decât mă așteptam, dar sunt fericită că totul este bine acum. Am intrat în travaliu și am născut natural. Fetița are 3450 de grame, a luat nota 10. Când am primit-o în brațe, micuța mea prințesă plângea, dar când am pupat-o, s-a oprit din plâns și a deschis puțin ochii și s-a uitat la mine. Nu pot să spun ce am simțit în acel moment, o fericire care mă inunda cum nu s-a mai întâmplat niciodată”, ne-a spus Bianca Roman, fosta ispită care, înainte de a nalte, cu luni bune, i-a dat, fără niciun fel de probleme, papucii celui care este tatăl natural al fetiței.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro