VIDEO / A stârnit pasiuni fierbinţi, dar acum e istorie! O blondă celebră recunoaşte: "M-am îngrăşat ca o vită"

foto: facebook

A stârnit pasiuni fierbinţi printre bărbaţi, însă acum kilogramele în plus au răpus-o. O blondă celebră a mărturisit că a pierdut lupta pentru o siluetă de vis şi dezvăluie dieta care o ajuta să arate perfect.

Mariana Roşca i-a astras pe o mulţime de bărbaţi din showbiz-ul autohton, precum Adrian Cristea sau Irinel Columbeanu, însă acum silueta ei e istorie. Focoasa blondă a mărturisit că a pus în cui dietele stricte şi asta se vede.

"M-am îngrăşat ca o vită. Eu sunt leneşă. Nu am trecut printr-o depresie sau asta, dar am fost şi puţin stresată. Nu m-a pus la pământ. Pur şi simplu am neglijat să mai merg la sală. Plus că eu am o operaţie de tiroidă şi e foarte greu să te menţii în formă dacă nu ai grijă. Eu de vreun an am tot început cu tot felul de fripturi, grătare şi sarmale. Am încercat fel de fel de diete şi de nebunii, dar nu au funcţionat. Singura chestie care funcţionează este foamea. Mănânc o salată, două mere şi cam asta toată ziua. Am stomacul tare. M-am simţit puţin prinsă şi din respect pentru el am făcut ce a zis. Mie îmi place mult să vin, să plec, să alerg, ir el este familist", a declarat Mariana Roşca la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Povestea de viaţă a Marianei Roşca e fascinantă, demnă de o telenovelă: a plecat din Iaşi la 18 ani, înainte să apuce să termine liceul. Conştientă de farmecele ei, a preferat să ia viaţa în piept şi a aterizat într-un club de noapte din Bucureşti, unde a fost angajată ca stripteuză. Apoi, blonda a ajuns ca dansatoare şi în Austria şi după care s-a întors în România l-a întâlnit pe cel care avea să o ajute să iasă din acea lume, un libanez, Sabbah, cel cu care s-a şi logodit şi a plecat în Liban unde a trăit ca o adevăratăregină. Întoarsă în ţară, voluptuoasa blondă a cunoscut celebritatea în momentul în care Irinel Columbeanu i-a făcut avansuri – chiar dacă era încă căsătorit cu Moni – pe care Mariana le-a dezvăluit presei.

Citeşte şi:

Întâlnire de gradul 0! Vezi cum a reacționat Irinel Columbeanu când a dat nas în nas cu Mariana Roșca

La soare te poţi uita, dar la Mariana Roşca ba! S-a pozat GOALĂ puşcă şi a "scăpat" poza pe INTERNET 

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro