A ţinut diagnosticul ascuns, dar azi a mărturisit. Ce boală are Dj Wanda

+2 click pentru
galerie

Dj Wanda şi Andreea Marin © Facebook

DJ Wanda trece prin momente cumplite. Femeia puternică şi sigură pe sine până mai ieri a ajuns fără vlagă, speriată şi cu inima la gură. O afecţiune autoimună a trimis-o din medic în medic şi, vreme de mai multe luni, a fost supusă mai multor investigaţii medicale în urma cărora a primit un diagnostic care i-a dat viaţa peste cap: totul este cauzat de mucoasa intestinului.

"La 10 zile după ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat, vomiţi, corpul tău nu mai acceptă nimic...m-am deshidratat şi am început să bat la uşi. O clinică privată din România a fost foarte aproape de povestea asta, după care am vrut să mai cer o a doua părere. Diagnosticul pus era grav, se numea boala Chrom, era echivoc, şi am mai vrut o opinie. M-am dus peste tot, am fot la cei mai buni profesori din ţara asta. Oameni care m-au primit cu sufletul foarte deschis. Poate că am avut ghinion. Mi s-a spus 'Domnişoară, nu ai nimic, du-te la un psihiatru!'. Am ajuns şi la un psihiatru care mi-a spus că sunt flămândă şi nu am un diagnostic clar.

Citeşte şi: Apariția spectaculoasă a Wandei după ce a primit diagnosticul medicilor! Toți au fost cu ochii pe ea

În momentul acela i-am scris Andreei Marin şi i-am spus: 'Andreea, eu mă pierd!' Am consumat atâţia bani, nu mai aveam vene, nu mai era ok. Nu mai aveam vene, chiar am lucrat foarte mult, poate sunt prea stresată. Am spus poate sunt prea stresată. 

Citeşte şi:  FOTO / Nu-ți mai poți lua ochii de la decolteul Andreei Marin! ”Zâna”, apariție de covorul roșu, alături de iubit
Andreea mi-a răspuns şi mi-a spus că nu e în ţară, că e în vacanţă. Andreea este o femeie, în afară de deşteaptă, foarte clar targetată pe ce are de făcut. Mi-a spus: 'Vorbeşte cu asistenta mea, dă-i dosarul şi vedem ce e de făcut'. Ea a trimis dosarul meu în Turcia de atunci.

La o lună i-am spus: 'Eu nu mai pot. Nu mai mănânc nimic...'. Atunci, Andreea a spus: "Ok, Wanda, noi ştim despre ce e vorba". Atunci, un medic de acolo a ştiut cam despre ce e vorba.  Boala asta este practic nimic, este de ordin microscopic, este de mai multe tipuri. Este pe sistem autoimun şi practic mucoasa intestinului subţine, a intestinului gros sunt afectate. Este o boală autoimună. Am intoleranţă la mâncare, la histamina. Mănânci orez, mucilagii de orez...  . Eu o să adorm cu boala asta", a spus Wanda, astăzi, într-o emisiune TV. 

Vrea să se îndrăgostească

Slăbită şi speriată, Wanda încearcă să-şi păstreze firea optimistă şi mărturiseşte că o poveste de iubire ar putea să o ajute să depăşească mai uşor această încercare.

"Cred că trebuie să mă îndrăgostesc ca să mă vindec", a spus DJ-iţa, astăzi, într-o emisiunea TV.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro