A văzut ce face Marcel cu fetele şi a plecat scârbită! Vezi ce blondă celebră a fugit de la petrecerea de divorţ a lui Toader!

+2 click pentru
galerie

Scandal la petrecerea de divorţ a lui Marcel Toader! Blondele din showbiz-ul românesc, invitate să-i ţină companie celui mai dorit burlac al momentului, n-au avut loc una de alta la evenimentul care a avut loc la finalul săptămânii trecute într-un club bucureştean. 

Roxana Vaşniuc a fost invitată să ia parte la cea mai fierbinte petrecere care a avut loc zilele trecute în Capitală şi care a fost transmisă în direct de emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1. Blonda a acceptat destul de repede invitaţia, mai ales că acum, de când a fost pusă pe liber de Etno TV, are suficient timp liber şi multă dorinţă de a apărea prin diverse locuri publice. Socoteala de acasă nu se potriveşte, însă, cu cea din târg, iar acest lucru se poate aplica şi în cazul de faţă. Ajunsă la faţa locului, Roxana a avut un şoc când a văzut compania în care urma să-şi petreacă seara: Simona Traşcă alias Pamela de România, Denisa Biţă, gemenele lui Dan Capatos, surorile Roller Sis, striperiţa Natasha, Loredana Chivu sau Ana Maria Mocanu. Vaşniuc a considerat probabil sub demnitatea ei să participe la o petrecere alături de fetele mai sus menţionate şi s-a şi manifestat ca atare. A intrat în club, nu a salutat pe nimeni şi s-a aşezat la o masă mai în spate, fără măcar să-l salute pe "sărbătorit". Când lucrurile s-au încins, iar Marcel a trecut la dans cu fetele, blonda a părăsit scârbită localul. Şi ca tacâmul să fie complet, la petrecere şi-a făcut apariţia şi iubitul Roxanei, care i-a făcut semn acesteia să părăserască urgent locaţia!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro