A văzut MOARTEA cu ochii! Ana Mocanu, victima unui accident cumplit

Începutul de an nu a fost unul tocmai bun pentru ”păcătoasa” Ana Mocanu, viața personală a frumoasei asistente Tv a lui Dan Capatos fiind una în care agitația a fost la ordinea zilei. Și, colac peste pupăză, după ce a avut ghinion în amor, Ana a mai și fost la un pas de o tragedie cumplită.

Ca să se relaxeze și ea câteva zile, după un an agitat în care viața personală a rămas una care poate fi caracterizată ca fiind ”deficitară”, Ana Mocanu, alături de câțiva apropiați de-ai săi, a mers câteva zile la munte.
Acolo, toate bune și frumoase, distracție la maximum până când frumoasa asistentă Tv a avut ghinionul să se ”așeze” în drumul unor petarde. ”Mi-a explodat în față. Cred că puteam să și mor, m-am speriat cumplit. Și m-am ales cu o urmă pe față, cred că o să îmi rămână o cicatrice. Nu pot să cred că am pățit așa ceva, este ceva îngrozitor. Ca să nu mai spun de durerile pe care le-am simțit în acele momente”, ne-a spus Ana Mocanu, încă tremurând după incidentul în care a fost implicată.
Mai mult decât atât, ”păcătoasa” spune că experiența prin care a trecut a făcut-o să se lecuiască de dorința de a mai vedea sau auzi petarde în jurul ei. ”După ce era să mor sau să rămân oarbă, nu mai vreau să aud de petarde. Mi se pare că sunt mult prea periculoase”, a mai spus frumoasa Ana Mocanu.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro