VIDEO / A vrăjit juriul la "X Factor" cu vocea ei, dar medicii i-au dat o veste teribilă. Diagnostic crunt primit de fata cu 19 dioprii

+2 click pentru
galerie

Diana Cazan Foto: Facebook

Fosta concurentă de la "X Factor" care i-a impresionat pe juraţi cu vocea sa caldă și cu puterea sa de a trece peste gravele probleme de sănătate pe care le are a primit o nouă lovitură din partea medicilor.

După ce a participat de două ori la concursul de la Antena 1, Diana Cazan a încercat să scape de ochelarii pe care îi poartă de când se știe.

Diana Cazan a studiat Conservatorul și a reușit să citească partiturile doar cu ajutorul unei lupe, deoarece are de când se știe probleme cu vederea. De curând, tânăra a plecat în Spania pentru un consult de specialitate și cu multe speranțe că va reuși să vadă mai bine.

Din nefericire, Diana nu a primit o veste încurajatoare din partea medicilor spanioli, care i-au spus că încă nu se poate face nimic pentru afecțiunea sa. Aceștia i-au mai spus că medicii din România care au tratat-o până acum au făcut o treabă foarte bună atunci când au operat-o, în urmă cu doi ani, la ambii ochi de glaucom.

Fosta concurentă care a reușit să vină la "X Factor" de două ori, singură și împreună cu trupa Studio 7, este convinsă că pe viitor va putea avea o viață normală.

„Din păcate (dacă îmi este permis să spun așa), nu se poate face nimic (încă)! Spun „încă", pentru că atâta timp cât voi trăi, speranța nu mi-o voi pierde niciodată!

Mi-au mai spus că, la cum „arată” ochii mei, din punctul lor de vedere, Dumnezeu a făcut deja o minune, pentru că altfel aș fi putut acum comunica în Braille și nu așa cum o fac! Medicii din România și-au făcut treaba cu vârf și îndesat în ceea ce mă privește”
, a spus Diana pe pagina sa de socializare.V.M

Citește și:

X Factor: cine l-a lasat pe Cheloo fara grai la el acasa? Vezi cei 15 finalisti!

„Timpul” a trecut și Diana Cazan s-a întors cu Studio 7! Ștefan Bănică: „Am auzit 3 voci care sună nu bine, BETON!”


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro