VIDEO / A vrut să o cucerească pe "Bulăciţa", dar a eşuat! Adevăratul motiv pentru care Mihai a fost eliminat:"Era normal ca Daniela Crudu să se sperie"

Mihai, unul dintre foştii pretendenţi la inima Danielei Crudu, a dezvăluit motivele din cauza cărora a fost eliminat de Burlăciţă. Tânărul a spus că şi situaţia personală a contribuit la decizia brunetei.

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", Mihai Daniel a povestit experienţa pe care a trăit-o alături de Daniela Crudu în cadrul reality-showului "Burlăciţa". Acesta a spus că nu a reuşit să ajungă la inima brunetei deoarece contextul i-a fost nefavorabil.

"Am avut norocul să fie ea. Dintre toate posibilităţile, Daniela chiar îmi plăcea. Conjunctura şi modul de a-ţi putea arăta aptitudinile de bărbat au fost... Tu, ca bărbat, duci femeia în locuri unde ştii că tu deţii controlul. Eu am avut un date cu ea la gătit... Acum, serios, când o ai pe Daniela lângă tine nu te mai poţi concentra la gătit. Era normal ca Daniela să aibă dubii atunci când a auzit povestea mea. Dar toţi avem dreptul la fericire. Mi-a reproşat că sunt prea indiferent. Dacă există o atracţie, asta se simte. Eu m-am simţit foarte bine cu Daniela. Am râs foarte mult împreună", a declarat Mihai la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Tânărul a spus că faptul că avea un copil de numai câteva luni acasă a contribuit la decizia Danielei de a-l elimina: "Eu m-am despărţit de fosta mea iubită după un an, un an şi jumătate. La două luni de la despărţire, am aflat că ea e însărcinată. Eu nu am fost de acord cu ideea de a ne împăca doar pentru copii. Nu, nu sunt genul de bărbat care înşel. În primul rând, mă respect pe mine. S-a consumat toată dragostea aia la momentul respectiv. Era vorba de viziunea despre viitor. Mi se părea că destinul nostru e diferit. A fost ciudat când a venit copilul pe lume. A fost ciudat, pentru că nu luasem parte la tot ce s-a întâmplat cu ea în perioada sarcinii. M-am acomodat acum şi e frumos. Pentru copil, nu vreau să simtă niciun moment că suntem despărţiţi. Dacă o să am o altă familie şi copil, atunci o să o iau cu noi în vacanţe. Seamănă foarte bine cu mine, creşte văzând cu ochii".

Burlăciţa poate fi urmărită în fiecare duminică, de la 23:00, la Antena 1.
Citeşte şi:

VIDEO / "Burlăcița", reacție dură după ce a fost lăsată cu ochii în soare de către unul dintre concurenți: "Nu o sa-mi stric buna dispoziție pentru..."
VIDEO / Daniela Crudu joacă tare! Prima întâlnire, primul sărut! El este concurentul care i-a atins buzele "Burlăciței"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro