FOTO / A vrut să râdă, dar a nu a lăsat-o botoxul! Sophia Loren, la 81 de ani! Ce părere ai despre cum arată?

Sophia Loren, în vârstă de 81 de ani, este una dintre cele mai emblematice femei din lumea întreagă. Frumuseţea ei a vrajit mulţi bărbaţi de-a lungul anilor şi adesea se spune că este una dintre actriţele care au îmbătrânit frumos.

Loren a fost înzestrată de natură, dar aşa cum se poate observa cu ochiul liber şi medicii esteticieni au intervenit la nivelul fetei şi nu numai. De curând Sophia a fost prezentă la un eveniment ce a avut loc la Lyon.

Aplaudată la scenă deschisă, actriţa a vrut să le întoarcă fanilor săi gestul şi a încercat să zâmbească în semn de apreciere. Numai că botoxul nu i-a permis acest lucru, iar Loren abia a schiţat un surâs.

Unul dintre cei mai renumiţi doctori esteticieni au analizat chipul Sophiei şi au făcut dezvăluiri incendiare despre posibilele operaţii.  „Bărbia ei este anormal de proeminentă pentru o octogenară. Este rezultatul unui lifting facial bine realizat sau chiar a două. Cât despre buze, ele sunt cu adevărat pline. Suspectez că şi-a făcut injecţii. Este posibil să-şi fi ridicat sânii, şi chiar de mai multe ori. Pentru că, în general, implanturile mamare nu ţin decât 20 de ani", declara Anthony Youn, chirurgul vedetelor.

Sofia Loren este o actriţa în vârstă de 81 de ani, de origine italiană. Şi-a început cariera la vârsta de 14 ani. A fost căsătorită cu Carlo Ponti până în anul 2007 şi au împreună doi băieţi pe nume Eduardo şi Carlo.

Sursă foto Hepta

Citeşte şi

Ce s-a întâmplat cu buzele ei? Ruby, aşa cum nu ai mai văzut-o!

Jojo şi-a refăcut BUZELE, dar a cam exagerat cu dimensiunea! Cum arată acum


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro