A vrut sâni mari şi frumoşi, dar a ajuns să-i fie ruşine să-şi dea sutienul jos! Vica Blochina, mutilată de chirurg / Imagini şocante

+3 click pentru
galerie

A vrut să fie sexy, dar a ajuns să trăiască un coşmar. Vica Blochina, femeia care are un copil cu selecţionerului Victor Piţurcă, şi-a tunat sânii în 2012, însă operaţia a fost un eşec. La câteva luni de la operaţie, sânii ei au ajuns să arate înfiorător, iar blonda a acuzat-o pe Adina Alberts, chirurgul care s-a ocupat de bustul ei, de malpraxis.

"Am o cicatrice oribilă şi mi-a uitat o bucată de aţă în sân. Aceste cicatrici nu pot fi scoase nici măcar cu laserul. Când le-a văzut, la ultimul control, dr. Alberts a zis că trebuie să mi le taie, dar eu nu mai am curajul să mă operez la ea", spunea Vica Blochina la vremea respectivă.

De cealaltă parte, dr. Alberts a trimis un comunicat prin care anunţa că o va acţiona în instanţă pe Vica. Medicul îşi acuză pacienta că nu a respectat indicaţiile sale după operaţie. „Nu a purtat bustieră, a făcut efort fizic, nu a venit la cabinet pentru control. Dacă pacienta acuză dureri, este mai indicat să se prezinte la medic în loc de emisiuni tv”, se arăta în comunicatul trimis.

Vica şi-a reparat între timp bustul, însă nu a mai avut curaj să şi-l etaleze în ţinute sexy sau în pictoriale, aşa cum obişnuia. Oare cum arată cu adevărat sânii blondei?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro