Așa ceva nu s-a mai pomenit! Stelian Ogică, euforic, a făcut show în chiloți! A înotat în lac și a cules.... nuferi! Video EXCLUSIV

Stelian Ogică este, de cele mai multe ori, un personaj care reușește să smulgă zâmbetele celor din jur. Din naivitate, din dorința de a se face plăcut sau din alte motive, ”Spaima Loteriei” pare dispus să facă orice pentru a-i distra pe cei din jur. Dar, de data aceasta, a mers prea departe...

Ultima vizită la mare a fost una memorabilă pentru toată lumea, mai puțin Stelian Ogică. Cel puțin, nu ne prea vine să credem că își amintește prea multe din experiența de acolo, el fiind într-o evidentă stare euforică, motiv pentru care, probabil, a și făcut show-ul pe care, amicii lui, râzând în hohote, l-au și înregistrat, iar apoi a ajuns în mâna reproterilor Spynews.ro.


Astfel, îmbrăcat doar într-o pereche de chilorți, în mijlocul nopții, Stelian ogică a simțit nevoia să facă câteva ture de scufundări. Dar nu în mare, ci într-unul dintre lacurile sărate de la malul mării, într-un ghiol, loc în care, în ciuda faptului că apa nu e tocmai curată, părea să se simtă foarte bine.

Spre amuzamentul general al celor din jurul lui, printre care se numărau și câteva domnișoare, Ogică s-a apucat să facă curățenie pe fundul lacului, culegând, cu mâinile, goale diverse resturi și, pentru a-și dovedi bărbăția, rupând și câteva rădăcini de nuferi.

Citește și:

Cum să câştigi la LOTO potul cel mare? Stelian Ogică, "Spaima Loteriei, te învaţă SECRETELE lui!

VIDEO / Stelian Ogică şi-a tras o rusoaică de 19 ani! Ce pretenţii are tânăra de la el: "Vreau să renunţe la tot!"

Cea mai DIFICILĂ DECIZIE din VIAȚA lui Stelian Ogică! ”Nu mai pot, trebuie să o fac!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro