Așa ceva nu s-a mai văzut! Cum agață Barbie de România, în club? Vei rămâne INTERZIS

 A devenit celebră după ce a leșinat în fața juriului de la X-Factor, iar faptul că seamănă cu o păpușă Barbie umană, fără să își fi făcut operații estetice, au făcut-o în scurt timp și preferata publicului. Și, cum acum este singurică, Sabrina a decis că este cazul să își găsească un ”Ken” al ei.

Zis și făcut! Cum încă nu este la vârsta la care să poată să umble singură prin cluburi de noapte și să ceară un păhărel cu vreo spirtoasă în el, Barbie a noastră are nevoie de ”asistență”. Chiar dacă iese la agățat... 
Din acest motiv, într-una dintre serile trecute, Sabrina Fabian a decis să își rezolve viața sentimentală de față cu cineva care o poate îndruma cât mai bine. Și cine ar putea fi personajul cu pricina în afară de persoana care, cu siguranță, îi dorește tot binele din lume? Adică, mama ei!
Astfel, reporterii Spynews.ro au avut surpriza ca, în club, să o găsească pe frumoasa Barbie de România, căutând înfrigurată ocazia să intre sub pielea unuia dintre DJ-ii din pub-ul cu pricina, supravegheată atent de mama ei. Care, de altfel, a asistat îngăduitoare și la momentul plin de tandrețe dintre cei doi, Barbie pupându-l cu foc pe cel în care l-a văzut pe Ken al ei...
Sabrina Fabian a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită și s-a remarcat doar cu un leșin artistic, șatena vopsită blond a cunoscut celebritatea.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro