Așa nu l-a mai văzut nimeni niciodată pe Petre Roman! Imagini incredibile cu politicianul, la școală

De ceva vreme, din nou, Petre Roman este tată, soția lui, cântăreața Silvia Chifiriuc dăruindu-i un băiețel. Și, cum un copil înseamnă multe responsabilități, fostul prim-ministru al României și-a asumat din plin statutul.

Reporterii Spynews.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Petre Roman la școala la care învață băiețelul de șase ani. Acolo, ținându-l strâns pe petrus, politicianul a așteptat răbdător ca micuțul să intre în clasă și să își ocupe locul în bancă, luându-și abia apoi rămas bun de la el.


De altfel, aceasta pare să fie ocupația zilnică a lui Petre Roman, politicianul fiind admirat de restul părinților pentru răbdarea de care dă dovadă și pentru relația strânsă pe care o are cu fiul său. Astfel, zi de zi, Petre Roman merge de dimineață la școală și își lasă fiul, iar după-amiaza, în momentul în care băiețelul termină cursurile vine să îl ia și să afle cum s-a descurcat în ziua cu pricina.


În 2009, după un divorț care a surprins întreaga Românie, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au avut bucuria să anunțe nașterea primului copil al cuplului, Petrus, un băiețel de nota zece care a venit pe lume la maternitatea Giulești. Bucuria politicianului a fost cu atât mai mare cu cât era primul său băiat, el având, din căsnicia anterioară, două fete.

Citește și:

Mioara Roman, adevăruri nemărturisite până acum! De ce s-a despărţit de Petre Roman?

Oana Roman, urare pentru tatăl ei în direct: "La mulţi ani, tati! Îmi pare rău..."

Silvia Chifiriuc face dezvăluiri! Ce spune despre Petre Roman şi despre fiul lor!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro