Așa soț și-ar dori oricine! Primul interviu al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, după ce s-a zvonit că divorțează!

Angelina Jolie și Brad Pitt / Foto: Facebook Angelina Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. De 10 ani împreună, cei doi actori au trecut prin multe clipe dificile, pe care le-au depășit cu bine.

Părinții a șase copii, dintre care trei adoptați și trei biologici, Brad și Angie au avut parte de câteva momente care i-au întărit, mai ales că în ultima perioadă s-a zvonit că divorțează.

În 2013, actrița a fost supusă unei operații de dublă mastectomie, iar soțul ei i-a fost alături pentru a trece de acest moment delicat. Mama Angelinei a murit din cauza cancerului de sân, iar teama de a păți acest lucru a determinat-o pe actriță să ia această decizie radicală. În plus, ea se mai gândește și la o operație de histerectomie, dacă medicii vor considera că este necesară.

Deși mulți s-au grăbit să spună că Brad nu îi va fi alături, actorul și-a demonstrat sentimentele și a dovedit că sunt o familie cu adevărat puternică.

Cei doi au acceptat să ofere un interviu, așa cum nu obișnuiesc să facă de obicei.

Angelina a vorbit despre tentativele sale nereușite de a învăța să gătească.
„La fiecare trei luni, spun: dragă, cred că ar trebui să învăț să gătesc, nu e așa?”

Brad a râs atunci când a auzit-o și a spus că nu are nicio treabă cu gătitul. El a mai vorbit și despre momentele cumplite de dinainte de operație și de după, când soția sa a slăbit îngrozitor.

„Fără îndoială că a fost o decizie înfricoșătoare. Sunt multe lucruri care ar fi putut să meargă prost și ar fi putut să vină din multe direcții, dar a fost dictat de decizia ei: asta trebuie să fac și asta voi face”.

Angie este extrem de fericită pentru că are un asemenea partener de viață, care i-a fost alături necondiționat:

„Mi-a arătat foarte clar că mă iubește și că ceea ce este o femeie pentru el este cineva care este inteligentă și capabilă să aibă grijă de familia ei...și că nu este vorba despre aspectul fizic. Așa că am știut că este alături de mine și că acest lucru nu mă va face să mă simt mai puțin femeie pentru că soțul meu nu va lăsa acest lucru să se întâmple”.

Pentru a face față acestor lucruri împreună și să vorbiți despre ele, asta înseamnă să fii uman, cred și poate fi un lucru minunat”, a mai spus Angelina pentru interviul pentru Today, informează Harpers Bazaar.

V.M

Citește și:

Angelina Jolie, pe moarte! Brad Pitt şi cei 6 copii, disperaţi de prognostic după ce actriţa a ajuns să cântărească 35 de kg

Angelina Jolie a ajuns pe masa de operaţie! După ce şi-a tăiat sânii, şi-a extirpat ovarele


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro