Abhi, eroul zilei! Prin ce a trecut rock-star-ul de dragul soţiei lui

Chiar dacă s-au certat, ba chiar au avut multe momente în care nu şi-au vorbit, sentimentele lui Abhi pentru Pragya nu s-au schimbat deloc, iar el este în stare chiar să îşi rişte viaţa pentru a-şi salva soţia.

Abhi este gata să se răzbune şi pentru asta vrea să dea foc locaţiei lui Raavan, dar chiar şi aşa, pe Abhi îl copleşeşte un sentiment foarte incomod. Între timp, Pragya nu îşi pierde speranţa, ba din contră, crede cu tărie că Abhi va veni să o salveze. Vijay, care consideră că şi-a îndeplinit ca la care sarcinile, îi cere lui Raj banii care i se cuvin pentru răpirea lui Pragya. Abhi ajunge în locul în care este ţinută prizonieră Pragya, trage o săgeată cu flăcări, iar casa ia foc instant. Dintr-o dată, Abhi o vede pe Pragya înăuntruşi reuşeşte să o prindă, iar apoi intră în casa în flăcări, fără să se gândească de două ori, să îşi salveze soţia. Va reuşi oare Abhi să p salveze pe Pragya la timp?


Abhi vede că Pragya este la un pas de a fi arsă și încearcă să o ajute, ca nu cumva să aibă de suferit. Curând, după o luptă dstul de aprogă, Pragya se întâlneşte cu bunica şi Bulbul, iar ea își exprimă dorința de a fi ea însăși, din nou, nemaiputând să se prefacă. Între timp, Tannu este extrem de supărată că planul ei a eșuat și începe să plângă.

Citeşte şi:

Pragya, din nou în pericol! Cine i-a pus gând rău şi cum vor să o elimine

Nici în timpul sarcinii nu se potoleşte! Tannu este tot mai înverşunată

Bătălia pentru inima lui Abhi continuă! Tanu şi Pragya au ajuns din nou la cuţite


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro