Abia a născut, iar acum arată demenţial! Cum a reuşit Claudia Pătrăşcanu să slăbească 18 kilograme?

De când a devenit mămică, viaţa ei s-a schimbat total. Claudia Pătrăşcanu este mai fericită ca oricând, ba mai mult decât atât, a reuşit să slăbească fără probleme, după ce a născut.

Claudia Pătrăşcanu a mărturisit cum a reuşit să slăbească 18 kilograme, după ce s-a îngrăşat destul de mult în timpul sarcinii.

„Nu m-am stresat foarte tare, am slăbit de la sine, am luat 18 kg în timpul sarcinii, le-am dat imediat jos. Cum am ieșit din maternitate, au fost 10 kilograme după naștere și în timp, stând cu copilul, făcând tot felul de mișcări, nedormind nopțile pentru că ne-am confruntat cu colici și urcam foarte multe trepte, coboram. Am slăbit de la sine, nu am stat să mă stresez pentru kilogramele pe care le-am luat. Mi-am dorit să fiu sănătoasă, să mănânc sănătos pentru Gabriel, să nu-i fac probleme cu colicii, mămicile știu. În timp am slăbit, cu cât te stresezi mai tare, cu atât nu slăbești. Chiar m-am ferit să mă pun pe cântar, deși îl avem acasă, n-am vrut să mă pun. Am zis că dacă o să rămân grăsuță, rămân grăsuță. Sunt sigură că Gabi mă iubește și grăsuță”, a spus Claudia Pătrăşcanu, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Cântăreaţa a spus cum a reuşit să slăbească repede.

„Nu sunt singura mămică care a slăbit atât de repede. Chiar aici în cabina de machiaj am admirat-o pe colega voastră, Anca Serea, arată superb, se poate, deci, nu sunt singura și sunt o mulțime de femei. Ține și de genă cred. Am o genă bună, am făcut sport toată viața - atletism - intenționez să mă reapuc de sport cât îmi permite timpul. Vreau să revin și pe scenă pentru că am un album nou. Eu vreau să le fac pe toate, dar cel mai mult vreau să nu stau departe de familie. În timpul sarcinii nu am stat degeaba, am fost în studio, la Cluj. Am vrut să îl testez pe Raul, am făcut un album împreună superb, eu mă laud acum, dar chiar merită să-mi laud albumul”, a mai spus Claudia.

Claudia a născut pe 25 noiembrie 2014 un băieţel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota maximă din partea medicilor. De când a devenit mamă, artista postează zilnic imagini cu fiul ei pe reţeaua de socializare.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Claudia Pătrăşcanu, din nou în lumina reflectoarelor! Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mămică?

Claudia Pătrăşcanu spune TOT! Spynews.ro a aflat ce planuri de viitor are artista şi cum decurge viaţa de familie alături de Gabi Bădălău


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro