Abia acum s-a aflat! Ce a făcut Denisa Răducu cu primii bani pe care i-a câștigat

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu © Facebook

Denisa Răducu a fost dintotdeauna un sprijin pentru cei din familia ei. Tânăra artistă își iubea enorm părinții și pe cei pe care îi avea aproape. Abia acum s-a aflat ce a făcut artista cu primii bani pe care i-a câștigat.

Cum pentru orice copil mama este cea mai importantă ființă, la fel a fost și pentru Denisa Răducu. Înainte de a-l cunoaște pe Florin, iubitul ei, artista s-a dedicat familiei, mai ales celei care i-a dat viață.

Cu primii bani pe care i-a câștigat din munca ei, Denisa Răducu i-a cumpărat mamei sale un parfum. Faptul că mama ei a fost foarte încântată a bucurat-o enorm. Apoi, spunea ea conform unor surse, și-a cumpărat și ea un parfum. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro