Abia acum s-a făcut lumină! Un actor a recunoscut, în direct, ceea ce a ţinut ascuns 12 ani de zile: "Am fost diagnosticat cu HIV!"

Actorul Danny Pintauro a mărturisit în cadrul emisiunii realizate de Oprah că a fost diagnosticat cu HIV, dar a ținut secret acest lucru. Starul a devenit celebru după ce a jucat în 'Who's the Boss?'.

Danny Pintauro a făcut o dezvăluire cutremurătoare în cadrul emisiunii prezentată de Oprah Winfrey. Actorul a spus și-a ținut secretă boala timp de 12 ani, pentru că nu a vrut să dezvăluie informaţii din intimitatea sa.

”Am vrut să spun asta de mai mult timp, dar nu m-am simțit pregătit. Am fost diagnosticat cu HIV și asta s-a întâmplat în urmă cu 12 ani. Este o boală gravă, o problemă importantă, nu un lucru despre care să vorbească lumea. A fost dificil când am aflat. Dar, deși sună straniu, a fost ca o ușurare. Stai tot timpul cu frică să nu contactezi boala asta. Acum o aveam și asta este tot”, a declarat Danny.

Danny Pintauro este homosexual şi a mărturisit că i-a fost teamă că boala nu-i va mai permite să aibă relații. Cu toate acestea, actorul l-a cunoscut pe Wil Tabares, cel care i-a devenit soţ.

A.B.

Foto: Instagram

Citeşte şi:

VIDEO / Tatăl i-a dat droguri, mama a dat-o afară din casă, dar a fost salvată de un ÎNGER de fată! O adolescentă se luptă cu moartea: "M-am drogat în spital"

VIDEO / Infernul DROGURILOR! Doi fraţi cu HIV aşteaptă MOARTEA! Povestea lor îţi va da fiori reci pe şira spinării


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro