Abia aşteaptă să-şi ţină fiica în braţe, dar până atunci apelează la tehnologie! Uite ce a făcut Coco Austin ca să interacţioneze cu copila ei

Coco Austin se pregăteşte pentru cel mai frumos moment din viaţa ei. Vedeta de peste Ocean numără lunile cât mai are până o să-şi ţină fiica în brate.

Chiar dacă nu mai are mult de aşteptat, blondina este extrem de nerăbdătoare să interacţioneze cu fiica ei aşa că apelează la tehnologie. Ea a mers de curând la o ecografie 4 D, cu ultrasunete. "Este atât de dulce şi sănătoasă! Mai avem 10 săptămâni! Sunt foarte mândră de burtica mea. Să fii însărcinată este minunat.", a scris Coco pe pagina sa de socializare.

Coco Austin va naşte în decembrie o fetiţă, Chanel Nicole, dar asta n-o împiedică să renunţe la haine. Acesta este primul copil al vedetei, care este căsătorită cu rapperul Ice-T din 2002.

Este model de la 15 ani

Coco Austin s-a născut pe 17 martie 1979, în Tarzana, California şi practică modelingul de la 15 ani. Este căsătorită cu Ice-T din 2002.

Coco Austin a făcut senzaţie pe străzi cu decolteul ăsta

Iată dovada! PRIMA FOTOGRAFIE cu bebeluşul lui Coco Austin înainte de naştere, după ce a fost bănuită că nu este însărcinată

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro