VIDEO / Abia așteaptă să nască, dar nu este încă pregătită. Cum s-a descurcat Andreea Tonciu la îmbăierea și înfășatul unui bebeluș

Andreea Tonciu / captură tv

Andreea Tonciu a fost provocată la ”Acces Direct” să facă băiță unui bebeluș și să îl îmbrace, așa cum va trebui să facă și atunci când va deveni mamă, la mijlocul lunii iunie.

Devenită de curând doamna Niculescu, Andreea a răspuns provocării și a luat un bebeluș din plastic pe care l-a pus în cădiță.

Pentru că nu a mai făcut acest lucru niciodată, fosta asistentă TV nu a știut exact cum să așeze bebelușul, însă mama sa i-a fost aproape și a ajutat-o.

După ce a spălat copilul, Andreea i-a pus un scutec, însă l-a prins invers și a fost nevoită să repete procedura.

”Mi-e prea frică, să nu îi rup o mânuță, să îi fac ceva din greșeală. De asta mi-e frică”, a mărturisit Andreea. Pentru a o ajuta, mama sa i-a propus să îi cumpere niște păpuși pe care să exerseze și să meargă împreună la niște prieteni de familie la care să exerseze pe un bebeluș real

Cred că o să îi cumpăr niște păpuși să exerseze cu ele”, a mărturisit mama Andreei.

După o relaţie tumultoasă cu fotbalistul Nicolae Mitea, Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată şi vor avea o fetiţă.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro