Aceasta este fetiţa unuia dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood! Punem pariu că nu ghiciţi cine sunt părinţii ei!

Sursa Foto Hepta

Fetiţa blondă şi drăguţă din imaginea de mai sus se numeşte Lily-Rose Melody, iar părinţi ei sunt extrem de faimoşi. Are doar 16 ani şi deja a început să apară pe la evenimente mondene.

Ei bine, ca să elucidăm misterul, Lily-Rose Melody este fiica lui Johnny Deep şi a  Vanessei Paradis. Ea mai are un frate mai mic, John "Jack" Christopher Depp II, născut în 2002. 

O viaţa amoroasă tumulutoasă

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 20 decembrie 1983 până în 1985, când cei doi au divorțat. Ulterior el a fost logodit cu actrițele Jennifer Grey  și Sherilyn Fenn la sfârșitul anilor 1980, iar în anii 1990 a fost întro relație cu Winona Ryder, pentru care el și-a tatuat "WINONA FOREVER" pe brațul drept. 



În 1998, după o relație de patru ani cu supermodelul britanic Kate Moss, Depp a început o relație cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, pe care a întâlnit-o la filmările pentru The Ninth Gate.  După 14 de relație și în urma câtorva luni de speculații media, în iunie 2012 Depp și Paradis au anunțat despărțirea lor.



Cel de-al doilea mariaj al lui Depp este cu actrița și modelul Amber Heard. Cei doi sunt împreună din 2012, de la filmările pentru The Rum Diary, și s-a căsătorit pe 4 februarie 2015, într-o ceremonie civilă privată la casa lor din Los Angeles.

Sursa foto Hepta

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Imagini de la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard! Cei doi şi-au jurat credinţă pe plajă
FOTO / Vanessa Paradis s-a... paradit! Cum arată ACUM mama copiilor lui Johnny Depp


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro