Actriţa celebră care a fost agresată la vârsta de 12 ani vorbeşte despre drama prin care a trecut: "Era acoperit doar de un prosop mic"

+3 click pentru
galerie

Eliza Dushku a trecut printr-un moment terifiant © Facebook

Eliza Dushku susţine că a experimentat un moment terifient la vârsta de 12 ani. Actriţa lucra atunci în cadrul unui proiect mare de la Hollywood, însă a fost abuzată sexual de un coleg. 

Ajunsă la vârsta de 37 de ani, Eliza Dushku îşi aminteşte cum s-a simţit în urmă cu mulţi ani, dar şi cum a ajutat-o tragicul eveniment să devină mai puternică şi mai sigură în forţele proprii, notează The Sun.

Actriţa a povestit cum a fost atrasă într-o cameră şi  l-a văzut pe colegul său acoperit doar de un prosop. De asemenea, bărbatul s-a asigurat să stingă lumina în încăpere. 

"Mi-a spus să încetez să mă mai prefac că dorm. Îmi mai amintesc până şi cu ce eram îmbrăcată. Nu pot să uit cum m-a întins pe pat şi m-a acoperit cu tot corpul lui. (...) Ne-a păcălit pe toţi şi câştigase inclusiv respectul părinţilor mei", a afirmat Eliza Dushku pe o reţea de socializare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro