Acum înţelegem de ce era praf la engleză! Ce spune fosta profesoară a Innei despre artistă

Se pare că Inna s-ar fi mulţumit şi cu o carieră politică dacă nu ar fi avut şansa să se lanseze în industria muzicală. Bruneta nu şi-a luat toate examenele şi a ratat astfel şansa de a deveni politician.

Pe vremea când era studentă la Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, Inna nu a luat toate examenele şi din acest motiv nu a putut susţine lucrarea de licenţă. Unii profesori nici măcar nu-şi aduc aminte de ea pentru că nu prea dădea pe la facultate, mai ales după ce a decis să-şi facă o carieră în muzică.

„Îmi amintesc vag de ea pentru că nu prea frecventa cursurile şi nici nu era genul de student care să iasă cu ceva în evidenţă", a declarat fosta profesoară de engleză a Innei pentru info-sud-est.ro. Chiulurile pe care le-a tras artista au costat-o însă scump. Imediat ce muzica ei a ajuns în întreaga lume, Inna a fost nevoită să dea interviuri în engleză şi s-a făcut de râs.

Un alt profesor îi ia apărarea frumoasei brunete. „Era un copil bun, dar avea nişte colege răutăcioase care îi spuneau că nu ştie să se machieze şi că nu are bun gust”, a dezvăluit Lect. univ. Enache Tuşa, care a fost cel mai apropiat dascăl al Innei. Prorectorul Universităţii Ovidiu nu are însă o părere prea bună despre abilităţile brunetei. „Nu avea calităţile necesare unui viitor analist politic. O invităm să ia în calcul un concert la Balul Bobocilor, gratuit”, a afirmat acesta.

Cu toate acestea, performanţele şcolare ale Innei nu au stat în calea imensului succes de care se bucură cântăreaţa în întreaga lume. 

Foto: faceook.com


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro