VIDEO / Acuzaţii halucinante! Un renumit actor şi-a snopit în bătaie iubita, în public? "M-a călcat în picioare efectiv"

+3 click pentru
galerie

Acuzaţii halucinante! Un renumit actor şi-a snopit în bătaie iubita, în public: "M-a călcat în picioare efectiv" © captura video

Mihaela Gheorghiţă, de profesie nutriţionist, a avut o relaţie de un an şi jumătate cu un cunoscut actor din România. Acesta este renumit pentru umorul său şi a ajuns chiar în finala emisiunii "iUmor".

Mihaela Gheorghiţă îşi acuză fostul partener, Nae Nicolae, de faptul că a abuzat-o şi a bătut-o cu bestialitate în public. Totul s-a petrecut după ce femeia l-a adus de la aeroport şi i-a cerut să-i plătească cursa. Acest lucru l-a enervat extrem de tare pe Nae Nicolae care a început să o lovească.

Bărbatul este acuzat că și-ar fi călcat în picioare fosta iubită și că ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele, fără milă. Cel puțin asta susține Mihaela Gheorghiță, femeia care povestește că a avut o relație de aproximativ un an și jumătate cu artistul. O relație care s-a încheiat dramatic, acuză Mihaela Gheorghiţă.

"M-a călcat în picioare efectiv, este vorba de Nae Nicolae. Relaţia s-a rupt în august, s-a lăsat cu traume fizice şi psihice. M-a lovit în demnitatea mea de femeie, m-a expus în faţa tuturor. M-a lovit foarte tare, pe mâini, pe picioare totul a început după ce i-am cerut bani pentru o cursă, eu l-am adus de la aeroport. A venit imediat poliţia. Ne-a dus la secţie. Au mai existat certuri, jigniri în afară de acest incident." a declarat femeia în emisiunea "Acces Direct". 

Actorul neagă totul şi susţine că fosta sa parteneră face totul pentru bani.

"Ea vrea de la mine o sumă de bani, pe scurt, vrea să îşi promoveze o carte de nutriţie, acesta e motivul pentru care face tot acest circ." a declarat Nae Nicolae.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro