Adele i-a făcut cea mai frumoasă surpriză unei fane care mai are doar câteva luni de trăit. Vedeta a renunțat la tot pentru ea

Adele / foto: Hepta

Adele este una dintre cele mai iubite artiste din întreaga lume, iar piesele sale sensibile au făcut-o să fie apreciată de persoane de toate vârstele.

Artista britanică i-a făcut o mare surpriză uneia dintre cele mai înfocate fane ale sale, care este foarte bolnavă și pe care nu ar putea-o întâlni niciodată în realitate.

Rebecca are 12 ani și suferă de paralizie cerebrală și epilepsie, nu poate vorbi sau merge, iar atunci când se hrănește o face prin intermediul unul tub gastric.

Cu toate acestea, adolescenta ascultă întreaga zi muzica lui Adele, iar mama sa s-a gândit să îi facă cea mai frumoasă surpriză.

Tracy, mama Rebbecăi, a inițiat o campanie online anul trecut pentru ca mesajul său să ajungă la Adele, iar artista a primit cu multă bucurie această propunere, iar atunci când a mers în Belfast să susțină un concert, a trecut și pe la fetița bolnavă.

Adele a fost foarte impresionată de Rebecca și s-a jucat minute în șir cu părul ei, a ținut-o de mână și a vorbit cu ea. Deși medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, Rebecca și-a împlinit visul de a o cunoaște pe cea care o ascultă în fiecare zi, fără încetare.

Adele este una dintre cele mai iubite artiste ale generației sale, după succesul obținut cu piesele „Someone like you”, „Rolling in the deep” și „Skyfall”, pentru care a primit inclusiv un premiu Oscar. După ce a devenit mamă, Adele a renunțat la muzică și s-a dedicat vieții de familie, însă a revenit în forță cu piesa „Hello”, care are deja mai multe recorduri.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro