Adelina nu mai vrea să audă de Vârciu. „Nu îmi doresc nicio relaţie cu el, nici măcar de amiciţie!"

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu au divorţat, s-au certat, s-au împăcat şi iar au laut-o de la capăt. De mai multe ori. Sătulă de şansele pe care i le-a acordat fostului soţ, bruneta e decisă să nu mai continue telenovela.

În ciuda faptului că lucrează la acelaşi post de televiziune, Adelina Pestriţu e decisă să stea departe de fostul soţ. „Nu am nicio relaţie cu Liviu şi nici nu îmi doresc una, nici măcar de amiciţie. Un salut de bun simţ, da, din partea mea oricând, dar mai mult de atât, nu. Nu îi urmăresc activitatea, nici profesională, nici personală, e liber să faca fiecare ce vrea“, a declarat Adelina Pestriţu pentrru spynews.ro.

În schimb, Liviu Vârciu nu este atât de tranşant în ceea ce o priveşte. El şi-a făcut apariţia la o prezentare de modă, unde fosta soţie a defilat pe podium într-o rochie extrem de sexy, care îi scotea în evidenţă bustul. „Nu am venit special să o văd pe Adelina. Adelina e fosta mea soţie, s-au spus foarte multe lucruri, am rămas prieteni şi suntem prieteni, mai ales că suntem colegi în acelaşi trust“, a explicat el, încercând să salveze aparenţele privind relaţia rece dintre ei.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro