Adelina Pestriţu a făcut ochii mari când a intrat în propria casă! A găsit sufrageria devastată

Adelina Pestriţu a avut parte de un şoc când s-a întors acasă. Bruneta şi-a găsit locuinţa devastată.

Familia ei s-a mărit în momentul în care ea şi iubitul ei, Speak, l-au cumpărat pe Igor, căţeluşul care i-a devenit partener de joacă deja celebrei Nobby, numai că năzdrăvanul mic şi negru mai face şi boacăne.

Aşa se face că atunci când a ajuns înapoi acasă, Adelina a observat cu stupoare că Ignor a făcut ravagii cât a rămas singur, iar în toată casa era plin de hârtie igenică.

Iubitoare de animale cum o ştim, Adelina a luat această întâmplare ca pe un lucru amuzant pe care l-a împărtăşit într-un final şi cu prietenii săi virtuali. "Hai că iar am comis-o", a scris aceasta în dreptul fotografiei.

Cine e Adelina Pestriţu

La 29 de ani, Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare apariţie a ei este atent analizată. Adelina a reuşit să obţină ceea ce multe domnişoare îşi doresc: faimă şi bani în scurt timp. De la cuburile pe care dansa în barurile din Ibiza, a ajuns în patul şi în inima lui Liviu Vârciu, iar imediat după divorţ şi-a câştigat un loc mult râvnit pe "sticlă". În viaţa personală, are o relaţie cu Speak.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

Adelina Pestriţu, cu sânii la vedere! Ipostaza în care s-a fotografiat vedeta ar înnebuni orice bărbat

Adelina Pestriţu a recunoscut că merge la psiholog: "Sunt momente în viaţă când nimeni nu te mai poate scoate dintr-o pasă proastă!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro