Adelina Pestriţu îşi caută grădinar sexy: "Să aibă 6 sau 4 pacheţele"

+3 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu © Facebook

Adelina Pestriţu s-a mutat în casă nouă şi e fericire mare. Apartamentul vedetei este situat la parter, are trei camere, o grădină şi va fi decorat într-un stil minimalist şi modern cu ajutorul unui designer de interior.

“Casa nu e gata, lucrez la ea. Sunt la nivel de discuţii şi comenzi. Îmi place stilul clasic, dar pentru casă am ales stilul minimalist si modern. Va fi o casă veselă”, a declarat Adelina Pestriţu, astăzi, într-o emisiune tv.

În apartament, alături de vedetă, locuiesc animăluţele sale de companie, căţeluşul Nobby şi ratonul Cindy. Adelina Pestriţu a lăsat totuşi să se înteleagă că în casă va mai locui şi o a patra persoană. ‘’E un apartament cu 3 camere şi o curte, în care stăm noi 4... un căţel, un raton si eu. N-am vrut să spun 4, am vrut să spun cu 4 picioare.” s-a scuzat aceasta râzând.

Apartamenul este situat la parter şi are o curte spaţioasă şi primitoare cu gazon, motiv pentru care Adelina Pestriţu a anunţat că îşi caută grădinar. Ideal ar fi ca acesta să arate ca modelele din reviste şi să aibă  6 sau 4 pătrăţele.

“Am nevoie de un grădinar, fiindcă am gazon. Să aibă 6 sau 4 pacheţele... de la mama, de la bunica, să vină cu pachţelele la el.” a mai declarat amuzată vedeta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro