Adelina Pestriţu şi-a pus prietenii pe jar la cea mai recentă apariţie. Toţi au felicitat-o pentru sarcină

+2 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu le dădea de veste, în urmă cu câteva zile, prietenelor sale că urmează mult aşteptata nuntă cu Speak, partenerul său de viaţă, iar acum mai aruncă o bombă.

Fosta prezentatoare TV şi-a pus prietenii virtuali pe jar cu ultima sa apariţie şi toată lumea a felicitat-o pentru... sarcină. Adelina a postat pe contul său de socializare o imagine în care apare alături de trei copilaşi, iar ţinuta transparentă a lăsat la vedere, conform spuselor acestora, o burtică de gravidă. "Arăţi de parcă ai fi gravidă la momentul potrivit", "Burtică", au fost câteva dintre comentariile internauţilor.

Până în acest moment, nici Adelina Pestriţu nici Speak nu au comentat zvonurile cu privire la faptul că ar urma să devină părinţi pentru prima oară, dar suntem siguri că nu iese fum fără foc.

Adelina Pestriţu a devenit cunoscută după mediatizatul divorţ de Liviu Vârciu şi, odată cu trecerea timpului, a fost implicată în mai multe proiecte TV. De aproape doi ani este într-o relație cu cântărețul Speak.

Sursă foto Facebook

E.V 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro