Adelina Pestriţu vrea să se "tuneze"? Imaginea care i-a pus pe fanii vedetei TV să îşi pună întrebări

Sursa foto: Facebook

Adelina a anunţat de curând că şi-a pierdut jobul care a făcut-o celebră, dar se pare că acest lucru nu o afectează prea mult. Bruneta îşi continuă viaţa cu zâmbetul pe buze, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bruneta profită din plin de timpul liber pe care îl are şi are de gând să facă lucruri pe care până acum nu avea când să le facă. În urmă cu puţin timp, Adelina  postat o imagine pe pagina sa de Facebook făcută într-o clinică de chirurgie plastică. Oare are de gând bruneta să se tuneze"? Acest lucru rămâne de văzut. "Ade, ce faci acolo. Ai de gând să îţi faci vreo operaţie?", a întrebat un fan curios.

Cum a ajuns cunoscută

La 28 de ani, Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare apariţie a ei este atent analizată. Adelina a reuşit să obţină ceea ce multe domnişoare îşi doresc: faimă şi bani în scurt timp.

De la cuburile pe care dansa în barurile din Ibiza, a ajuns în patul şi în inima lui Liviu Vârciu, iar imediat după divorţ şi-a câştigat un loc mult râvnit pe "sticlă". Evoluţia ei e uşor de remarcat , iar acum este una dintre cele mai în vogă prezentatoare TV. În viaţa personală are o relaţie cu cântăreţul Speak.

T.S

sursă foto Facebook

Citeşte şi

Adelina şi-a îngrozit fanii. Spune că a scăpat "Aproape vie" din această "experienţă"

FOTO / Natural vs. make-up. Aşa arată vedetele noastre nemachiate! Ce notă le dai?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro