Adelina Pestrițu, extrem de emoționată, după ce a văzut ce a făcut o fană pentru ea: ”Îți promit că într-o zi ne vom cunoaște”

Adelina Pestrițu / foto: Facebook

Adelina Pestrițu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și reușește să stârnească admirația atât a bărbaților, cât și a femeilor.

Iubita lui Speak a aflat că una dintre femeile care o urmăresc pe Instagram i-a arătat o imagine care a lăsat-o fără cuvinte. Julia și-a făcut două tatuaje ca ale Adelinei, unul pe mână și altul pe picior și i le-a arătat fostei prezentatoare TV.

”Adeee, m-am tatuat ca și tine! Te iubesc, sper că nu te deranjeză”, i-a transmis Julia, iar Adelina i-a răspuns imediat.

”Astăzi am primit dovada clară de admirație totală și nu pot decât să fiu copleșită de acest gest minunat și să-i mulțumesc "autoarei" Julia pentru atenția și dragostea ei vizavi de mine!


Dragă Julia, nu te cunosc, însă mă bucur să știu că sunt sursa ta de insiprație și îți promit că într-o bună zi ne vom și cunoaște face to face! Te îmbrățișez!”
, i-a transmis Adelina admiratoarei ei.

De la cuburile pe care dansa în barurile din Ibiza, a ajuns în patul şi în inima lui Liviu Vârciu, iar imediat după divorţ şi-a câştigat un loc mult râvnit pe "sticlă". În viaţa personală, are o relaţie cu Speak.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro