O vedetă de la noi a visat-o pe Mădălina Manole fericită pe lumea cealaltă cu un bărbat misterios. Cine este acesta?

+2 click pentru
galerie

Sursa Foto Arhiva

Interpreta de muzică populară Carmen Rădulescu a fost invitată la emisiunea "Agentul Vip" prezentată de Cristi Brancu. Cântăreaţa a povestit în direct că în urmă cu un an ar fi visat-o pe regretata Mădălina Manole.

"Fata cu părut de foc" i-ar fi spus în vis că este foarte fericită pe lumea celalaltă alături de un alt bărbat decât soţul pe care l-a lăsat să îi crească copilul după ce s-a sinucis.

"Era într-o grădină mare şi mi-a spus că trebuie să dea iarba la o parte de acolo pentru că o enervează.  Mi-a zis că e bine şi că e cu Şerban Georgescu din nou, iar ei sunt făcuţi unul pentru celălalt şi după moarte", a spus Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Mădălina a fost căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu, cu 15 ani mai în vârstă decât ea. După divorț, Mădălina Manole a declarat că „erau momente din zi în care îl adoram și alte momente în care l-aș fi împușcat”, spunea ea.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

T.S

Citeşte şi:
FOTO / O vedetă fără fiţe! Cu ce artistă de la noi au dat nas în nas călătorii de la metrou!
Cântăreaţă celebră, cerută 4 ani la rând în căsătorie! De ce nu acceptă să fie mireasă

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro