Adevăratul MOTIV al scandalului dintre Nicu Maharu și fiica lui! De ce a primit ”INTERZIS” la nuntă

+7 click pentru
galerie

Nicu Maharu, unul dintre cei mai cunoscuți și controversați bărbați din showbiz-ul românesc, și fiica lui, frumoasa Bianca, par deciși să nu se mai împace. Culmea este însă că, de când e bolnav, Nicu nu a făcut eforturi să se împace cu ea, ba chiar dimpotrivă.

Mai exact, fiica lui Nicu Maharu, Bianca, a decis, de curând, că este cazul să spună ”DA”. Și a și făcut-o, spun sursele noastre, în fața ofițerului stării civile, în urmă cu câteva zile. Iar secretul măritișului ei a fost atât de mare încât nici măcar Maharu nu a aflat că Bianca face acest pas, în ciuda faptului că este bolnav grav și că, probabil, și-ar fi dorit să asiste la un asemenea eveniment important din viața fiicei sale. Evident, bărbatul a fost extrem de supărat, cearta dintre cei doi devenind și mai puternică, cei doi ajungând să nu își mai vorbească deloc. Motivul, ne-a explicat un apropiat al celor doi este legat de faptul că, de când este bolnav, Maharu are pretenții din  ce în ce mai mari când vine vorba de atenția care i se cuvine. Și, de curând, înainte de măritișul Biancăi, i-a cerut acesteia să lase tot ce are de făcut pentru a se transforma într-o adevărată infirmieră pentru el. Adică să aibă grijă să îi dea medicamentele la timp, că îl îngrijească, să îl răsfețe. Doar că, pare-se, Bianca a dovedit, dacă mai era nevoie, că, în fapt, ea este o dură. Și, spun sursele noastre, i-a spus, verde-n față, că ea are, momentan, alte priorități. Iar printre acestea i-a enumerat câteva: antrenamentele intensive pe care le urmează, recuperarea de după și nevoia de a avea grijă de tot ce înseamnă dietă, ea fiind nevoită să mănânce la ore fixe și să fie foarte atentă la alimentație. Nu de altceva, dar, peste puțin timp, ea va merge la campionatele de box, din Croația, iar în această perioadă se pregătește intens pentru eveniment, cu atât mai mult cu cât luptătoarea vrea să se impună în ring și să ridice cupa deasupra capului. ”Se ocupă exclusiv de soport în această perioadă, are gala boxului feminin în plan. Vrea să câștige tot ce se poate în Croația, iar pentru asta trebuie să se antreneze din greu. iar Maharu nu a înțeles-o și s-au certat cumplit din această cauză”, ne-a spus un apropiat de-al Biancăi. 

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu`, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor. Acum însă, despărțiți, cei doi se evită reciproc, dar, cu toate acestea, Nicu Maharu`, a fost văzut în compania mai multor blondine care, întâmplător sau nu, semănau cu Simona Sensual. Acum însă, situația lui este de-a dreptul delicată, el recunoscând că suferă de cancer.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro