Adevăratul motiv pentru care Adina Buzatu i-a luat un cal fiicei sale. Are legătură cu un boschetar!

Adina și Sara Foto: Facebook

Prezentă la o emisiune TV, Adina Buzatu a vorbit despre tragedia care a marcat întreaga Românie, de la clubul „Colectiv”.

Pentru că mulți părinți își plâng copiii care s-au dus fără voia lor la concertul trupei "Goodye to Gravity" și nu au reușit să ia legătura cu aceștia ore întregi, s-a vorbit în emisiunea TV despre cât de periculoase sunt relațiile în care copiii nu au încredere în părinți și cum au reușit aceștia să creeze o legătură de prietenie și încredere.

Adina Buzatu și-a amintit un moment din viața sa care a făcut-o să ia o decizie drastică.  Stilista a vorbit despre faptul că în parcul din apropierea școlii în care fata sa învață stătea un boschetar care le mințea pe fete că este adolescent ca ele și artist și le cerea bani.

Fascinate, fetele făceau acest lucru, iar Sara, fiica Adinei Buzatu, i-a povestit ce se întâmplă la școală. Pentru a evita întâlnirile cu acel bărbat, stilista a hotărât să îi cumpere un cal Sarei, ca să îi ocupe complet timpul liber. Deși a fost o investiție extrem de costisitoare, Adina este fericită pentru că știe mereu unde este fiica ei și nu are de ce să se îngrijoreze.

V.M

Citește și:

Adina Buzatu, în lacrimi! Nu s-a putut stăpâni când a vorbit despre tatăl ei mort!

Tragedie pentru ADINA BUZATU! A murit tatăl ei!

Adina Buzatu o dă la întors grav de tot! Ce spune acum stilista despre rochia purtată de Carmen Iohannis


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro