Adevăratul motiv pentru care Nicoleta Luciu vrea să-şi micşoreze bustul: "Îmi doresc nişte sâni mai mici!"

Nicoleta Luciu este o vedetă apreciată pentru "dotările" sale, dar acum a luat decizia de a-şi micşora sânii, dintr-un motiv bine întemeiat.

Nicoleta Luciu a recunoscut că a pus cam multe kilograme pe ea în concediu, iar acum are mari dureri de spate. Vedeta vrea să mai slăbească, iar apoi să-şi micşoreze sânii.

"Nu mi-am controlat greutatea şi m-am întors cu 70 kg din concediu. Grăsimea s-a depus şi la sâni, ceea ce înseamnă dureri mari de spate. Acum am slăbit zece kilograme şi vreau să mai slăbesc opt şi după să mi le micşorez cu unul sau două numere. Îmi doresc nişte sâni mai mici ca să mă pot mişca mai bine. Nu mi-e frică de operaţie, eu abia aştept să mai dau din kilograme jos", a declarat Nicoleta Luciu, duminică, în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Măritată cu omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care a avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, bruneta are patru copii.

A.B.

Foto: facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Schimb dur de replici între Nicoleta Luciu și Nicolai Tand la "Poftiţi de vă iubiţi"! De ce s-au "certat" cele două vedete?

VIDEO / Întâmplare amuzantă la "Poftiţi de vă iubiţi"! Cum a reuşit Nicoleta Luciu să rămână fără pantofi?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro