Adevăratul motiv pentru care Ramona Gabor a plecat din România: "Imaginea mea a fost efectiv călcată în picioare"

+4 click pentru
galerie

Ramona Gabor © Facebook

Ramona Gabor trăieşte o viaţă luxoasă acum în Dubai, dar nu întotdeauna i-a fost aşa. A avut un motiv întemeiat pentru care a părăsit ţara şi a dezvăluit cât de greu a fost începutul în ţări străine. Este foarte schimată acum, dar nu a renunţat la apariţiile sexy, fiind la un pas să i se vadă zonele intime.

Într-adevăr, sora Monicăi Gabor duce o viaţă liniştită şi are parte de tot ce pofteşte în Dubai. Dar de ce a plecat din România? În niciun caz pentru că era totul roz, recunoaşte vedeta.


"Am avut foarte mult de suferit. Atunci când am plecat din România, acesta a fost şi unul din movite. Imaginea mea a fost efectiv călcată în picioare în ziarele din România fără să pot spune ceva(...) Fie că o să câştig mai puţini bani în Dubai, măcar o să am viaţa mea privată", a mărturisit modelul într-o emisiune TV.

Ramona Gabor a vorbit şi despre cum arată viaţa ei acum. Deşi toată lumea credea că nu a dus o viaţă grea de când s-a mutat, se pare că adevărul este altul. A început de jos, iar lucrurile s-au aşezat în timp.


"La început mi-a fost greu, nu aveam maşină, mergeam din taxi în taxi. Am ales Dubaiul pentru că am avut un prieten acolo, care mi-a spus că pentru fete sunt mult mai multe joburi decât pentru băieţi. (...) Am început să fac haine pe care le poţi purta peste costumul de baie, caftane (...) Acum fac doar la comandă, pentru că nu vindeam foarte multe. Fac şi uniforme pentru angajaţi. (...) Aşa, din uniforme am făcut mai mulţi bani decât din rochii", a mai spus Ramona Gabor.

Relaţia cu familia care i-a rămas este foarte bună. A petrecut sărbătorile în familie, iar cu sora ei celebră, Monica Gabor, se vede din când în când şi în America, acolo unde stă fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.
"Am gătit împreună cu soacra surorii mele mai mari, am luat lumină. (...) Mă mai duc la Monica la Los Angeles, stau câte o lună, două – na, se mai simte omul şi pleacă", a recunoscut şatena.
Vedeta mai rămâne în România până sâmbătă, apoi se întoarce înapoi la afecerile din Dubai.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro