Adevărul a ieşit la iveală! De ce a plecat, de fapt, Ella de la "Mireasă pentru fiul meu"?

S-a înscris în competiţia "Mireasă pentru fiul meu" cu gândul de a-şi găsi jumătatea, dar în scurt timp, a decis să o părăseasă. Ella, o concurentă din noul sezon al emisiunii, a plecat din show, când toată lumea se aştepta mai puţin.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Ella a vorbit despre această decizie şi mărturisit de ce a recurs la acest gest.

"Am decis să plec din competiţie pentru că mi-am dat seama că nu aş putea iubi pe niciun băiat de acolo. Şi motivul era pentru care am venit a fost să îmi găsesc iubirea şi să fiu ferită. Cum nu mă regăseam în niciun băiat, am zis că trebuie să plec.

Robert mi-a luat apărarea şi îi mulţumesc că am plecat, dar nu astă este motivul pentru care am plecat. Nu am intrat cu sufletul îndoit în casă, dar mi-am dat seama că nu îmi pot deschide inima. Au trecut doi ani de la ultima despărţire, dar am aşa o lipsă de încredere de a mai intra într-o relaţie. (...) Îmi pare rău că am părăsit competiţia, pentru că am simţit că nu pot să îmi găsesc jumătatea. Nu m-am îndrăgostit de Valentin, îmi place de el că este un băiat cu bun simţ şi nu este fals, aşa cum zic ceilalţi," a spus Ella, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Vezi video aici.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Îi pune mâna pe fund în văzul tuturor! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au atras toate privirile

Este pe zi ce trece mai slabă! Roxana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", greu de recunoscut!

Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au plecat în vacanţă: "Nu pot să cred că sunt împreună"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro