Adevărul despre boala şi operaţia lui Mihai Morar

Simpaticul prezentator al emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars a trecut prin clipe cumplite în zi de sărbătoare! De Sfântă Mărie, când majoritatea oamenilor se distrau la munte sau la mare, Mihai Morar a ajuns pe masa de operaţie.

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! A avut parte de o recuperare anevoioasă după pneumonie şi în urmă cu două zile a ajuns din nou pe mâna medicilor. De această dată, Mihai Morar s-a supus unei intervenţii chirurgicale de scoatere a unui punct de grăsime care îşi mărise dimensiunile şi care risca să se infecteze. "Mi-am scos un chist sebaceu din zona abdominală, pentru că începuse să fie destul de jenant. Medicii de la Floreasca mi-au făcut anestezie generală, aşa că nu am ştiut nimic. Am petrecut o noapte în spital", a declarat, pentru spynews.ro, Mihai Morar.

Aşa că vedeta TV a avut parte de o operaţie neaşteptată, nu foarte complicată, dar sâcăietoare, după cum însuşi o descrie. Cert este că lucrurile au decurs bine, iar Mihai a părăsit spitalul a doua zi. Potrivit informaţiilor noastre, prezentatorul TV a mai trecut, în urmă cu trei ani, printr-o intervenţie similară. Aşa că într-o zi de sărbătoare, Mihai Morar a fost salvat de medici, care i-au înlăturat formaţiunea de pe corp, evitând astfel posibile complicaţii.

Citeşte şi:

Mihai Morar, bolnav la emisiune! Ce a păţit realizatorul emisiunii "Răi da' buni"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro