Adevărul despre ce se petrece între Simona Halep și iubitul ei! De ce refuză cei doi să își recunoască relația! Totul este legat de BANI

+4 click pentru
galerie

Relația dintre Simona Halep și Radu Marian Barbu, devoalată de Spynews.ro, i-a lăsat pe toți cei din jurul lor cu gura căscată. Iar motivul este evident, toți cei apropiați lor aflând din presă de relația lor, cei doi tăcând mâlc pe această temă.

Motivul pentru care nici Simona Halep, nici Radu Barbu nu scot nici măcar un cuvânt pe această temă pare să fie unul cât se poate de întemeiat. Mai exact, amândoi au decis că discreția trebuie să fie cuvântul de ordine, iar asta pentru a-și asigura afacerile. Astfel, cum amândoi, ca și cuplu, au tot felul de preocupări în domeniul afacerilor, ea fiind un investitor serios în domeniul imobiliar și, în plus, un adevărat magnet pentru clienții de publicitate, faptul că nu are o relație este unul de natură să îi asigure un succes mai mare. iar el, fiind acum, pare-se, într-o relație cu cel mai bogat sportiv român, gândește că, în cazul în care își asumă o asemenea legătură, ar putea ca, pe viitor, să aibă probleme în încasările pe care le face în urma lecțiilor de tenis pe care le susține, mulți gândindu-se că, de fapt, el  nu ar avea nevoie de banii pe care îi percepe pentru lucrurile pe care îi învață pe copiii de la cursurile sale.
Așa că, după ce, timp de câteva săptămâni, au tot discutat, Simona și radu au decis, de cumon acord că, indiferent de situație, nu vor discuta, public, de relația lor, lăsând un semn de întrebare cu privire la sentimentele pe care le împărtășesc.
Se iubesc de câteva luni bune
Relația lor este una foarte recentă. Au doar câteva luni de când sunt împreună și mai mult nu s-au văzut. Ea a fost ocupată cu turneele, el, cu treburile lui”, ne-a spus, de la bun început, un amic de-al lui Radu Marian Barbu, bărbatul care a avut norocul să dea ”lovitura” și să devină iubitul Simonei. Mai mult decât atât, ne-a explicat sursa citată, amic apropiat de-al tenismenului, pe cei doi i-a unit dragostea pentru tenis și... pentru copii. ”Se știu de mai multă vreme, dar s-au apropiat după ultimul turneu din State la care a luat parte Simona. Cred că e vorba de Us Open, turneul la care Simona a trăit dezamăgirea să fie eliminată de Maria Sharapova încă din primul tur. El a liniștit-o, a ajutat-o să treacă peste dezamăgire, au stat și au vorbit de tenis. Și, din vorbă în vorbă, și-au dat seama că au pasiuni comune, în cel mai mic amănunt. Amândoi iubesc aceleași lucruri: adică tenisul și copiii. Iar relația lor a venit apoi ca ceva firesc”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.
Simona, ocupanta primului loc în ierarhia WTA a fost surprinsă zilele trecute într-o vacanţă în Italia, alături de românul Radu Marian Barbu. Simona şi iubitul ei s-au plimbat pe străzile din Portofino, o staţiune din apropiere de Genova. Descrierea se potriveşte cu locul în care Simona a anunţat că îşi va petrece vacanţa, "undeva unde temperatura este 15-20 de grade". Halep părea că se simte foarte bine în compania prietenului ei, tenismanul Radu Marian Barbu.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
sursa foto: hepta.ro/backgrid
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro