Adevărul despre despărţirea dintre Matei Stratan şi Mădălina Ghenea! Apropiaţii nu ascund nimic: "Mădălina mi-a spus plângând..."

+8 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu s-au despărţit © Instagram

Ştirea care anunţa despărţirea dintre Mădălina Ghenea şi Matei Stratan a enervat-o la culme pe vedetă. Sursele din anturajul actriţei au dezvăluit apoi care este situaţia în cuplul lor.

Potrivit apropiaţilor Mădălinei Ghenea, cei doi logodnici nu sunt despărţiţi, ba mai mult se văd zilnic şi sunt extrem de fericiţi. Totuşi aceştia au declarat pentru Antena Stars că Mădălina şi Matei nu locuiesc împreună.

"Mădălina mi-a spus plângând că nu înţelege ce se întâmplă şi să nu cred ce se aude. Nu ştie cine îi vrea răul, deşi ar fi oameni apropiaţi care nu sunt încântaţi".

"Cu socrii are o relaţie normalî, chiar azi s-a văzut cu mama lui Matei. Nu este necesar să stea la Snagov sau în mansarda lor, iar asta nu înseamnă că nu stau împreună".

: "Mădălina nu a mai postat fotografii alături de Matei Stratan deoarece agenţii ei din străinătate i-au recoandat să se folosească de imaginea ei, selfie-uri, nu neapărat de lucruri de familie".

"Mădălina locuieşte acum nu mama ei. Ei locuiesc în diverse locuri, dar nu a existat o noapte în care să nu-l fi văzut sau să nu fi dormit cu Matei Stratan. Azi s-a spus că Matei are casă la Londra, dar este a familiei ş stă sora lui acolo", au spus diverse surse pentru "Agenţia VIP".

Fotomodelul a precizat că întrega sa viaţă va lupa pentru cea mică a cărui tată este Matei Stratan. 

"S-a spus că mi-aș fi lăsat pentru un moment bebelușul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.
Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea.
Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terță persoană și nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea.
Mădălina Ghenea." 
a scris Mădălina Ghenea în mediul online. 

Cine e Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi. La începutul lunii martie s-a aflat că vedeta e însărcinată, iar pe 2 aprilie a adus pe lume o fetiţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro