Adevărul despre DIVORȚUL Mădălinei Pamfile de soțul ei! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

+4 click pentru
galerie

După ce, anul trecut, și-au anunțat divorțul, între focoasa Mădălina Pamfile și soțul ei, timișoreanul Bruno, lucrurile s-au liniștit și și-au mai dat o șansă. Dar, de ceva vreme încoace, din nou, lucrurile s-au ”aprins” mai ceva ca un foc de paie, iar despărțirea lor a devenit iminentă.

De data aceasta însă, despărțirea dintre Mădălina și Vruno pare să fie una mai serioasă decât se credea inițial. În primul rând, între ei nu au mai avut loc discuții, nici măcar telefonice, prin care unul dintre cei doi să ”dea înapoi” și să cedeze în favoarea celuilalt. Iar motivele, ne-au dezvăluit apropiați de-ai omului de afaceri originar din Timișoara, sunt legate de interesele pe care le au și de așteptările complet diferite pe care le au. ”Bruno vrea mai mult decât o relație comodă cu Mădălina. Ei se înțelegeau bine, doar că Mădălina era mai mult la București, iar el mmai mult la Timișoara. Sunt tineri, vor să se bucure de viață, dar căsnicia, cel puțin la nivel formal, îi cam împiedica. El este un bărbat cu mare succes la femei, așa că, de ceva vreme, a decis să se bucure de avantajele pe care un asemenea statut i le poate aduce. Iar Mădălina, fără discuție, are cu siguranță admiratorii ei. Și, cum ei nu se prea mai văd, au decis să se despartă, în condiții bune și să nu se mai chinuiască reciproc”, ne-a spus un amic de-al lui Bruno, din Timișoara.
Mai mult decât atât, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, șansele de împăcare sunt aproape nule. ”Probabil că ei ar forma un cuplu cât se poate de solid. Dar ar trebui să locuiască împreună. Ea nu prea vrea să renunțe la București, afacerile îl țin pe Bruno la Timișoara, așa că șansele lor sunt nule”, ne-a mai spus sursa citată.
Anul trecut au fost la un pas de divorț
Relația dintre Mădălina Pamfile și Alin părea să fi luat sfârșit în vara anului trecut, când cei doi au decis să meargă pe căi separate. ”Da, voi divorța. Eu și Alin ne-am separat de o săptămână și urmează să divorțăm. Nu e adevărat că m-ar fi părăsit, e ceva de comun acord din cauza unor probleme de cuplu am ajuns aici”, a explicat Mădălina, pentru Spynews.ro. Cu toate acestea, cei doi tineri și-au mai dat o șansă și acum sunt, din nou, împreună.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro