ADEVĂRUL despre operaţiile estetice ale Alinei Vidican! Ce motive a avut fosta soţie a lui Cristi Borcea să fie "sculptată" cu bisturiul

Sursa foto: arhivă

La fiecare apariţie publică în România, Alina Vidican apărea cu modificări serioase, după ce trecea înainte prin cabinetul medicului estetician. Iar în cea mai recentă fotografie care a apărut în presă şi a fost făcută în timpul sărbătorilor de iarnă, fosta soţie a lui Cristi Borcea e tunată din cap până-n picioare. În cadrul emisiunii "Star Matinal" a fost divulgat adevăratul motiv pentru care Alina Vidican a cheltuit peste 50.000 de dolari.

Potrivit emisiunii matinale de la Antena Stars, fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a pus implanturi, silicon în posterior şi a apelat la injecţii în faţă, pentru că urmează să se lanseze într-o afacere in Miami, în domeniul restaurantelor. Iar imaginea, frumuseţea contează enorm.

Un divorț cu probleme

Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat în decembrie 2016 punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo este încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul celor doi copii ai lor. Apoi, la câteva zile de la pronunțarea divorțului, Alina, în mare secret, în miez de noapte, a părăsit România îndreptându-se spre Miami, locul în care va locui de acum înainte alături de cei doi copii ai săi.

Cristi Borcea s-a născut pe 17 ianuarie 1970, în județul Gorj. El este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București. Borcea și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG. El a fost căsătorit cu Mihaela Borcea între 1988 şi 2011. În acelaşi an în care a divorţat de prima soţie s-a recăsătorit. Cea de-a doua soţie e Alina Vidican. Ruptura dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea s-a produs în momentul în care Valentina Pelinel a născut un băieţel, fiul fostului şef al echipei Dinamo. Cei doi sunt în plin divorţ, după cinci ani de mariaj.

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul 2016 Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro