Adevărul despre retragerea lui Florin Salam și planurile lui de viitor! Unde vrea să fugă manelistul / Dezvăluiri exclusive

+2 click pentru
galerie

Florin Salam pare să fie mai decis ca niciodată să se retragă, pentru o vreme, din lumea muzicii. Și, dacă nu a spus prea multe despre motivele adevărate ale deciziei sale, apropiații lui au făcut, totuși, o serie de dezvăluiri uluitoare.

”Florin vrea să se odihnească, nu mai face față stresului și oboselii. De aceea vrea să și plece din România pentru o perioadă destul de lungă de timp. Culmea, o face singur, știe că altfel nu se poate odihni așa cum trebuie”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.
Mai mult decât atât, pare-se, după îndelungi consultări cu familia sa, Florin a decis și locul în care va petrece o bună bucată de vreme. Mai exact, el se va retrage în Elveția, în apropierea Genevei, loc renumit pentru facilitățile dedicate relaxării celor excesiv de stresați.
”Se va relaxa, o perioadă, în Elveția într-un centru dedicat celor care au trecut prin perioade stresante. Va merge singur, nu va primi vizitatori cât va sta acolo, air când se va reiîntoarce, își va relua cariera, dar va fi mai atent când vine vorba de programul lui. Va face și o serie de analize, păentru a se asigura că este sănătos, că nu îl paște niciun pericol”, ne-a mai spus un apropiat de-al vedetei.
Problemele medicale i-au pus capac

“Florin Salam e într-o pauză vocală. A căzut fizic și psihic, dar și vocal. Nu mai poate să cânte. Face o pauză vocală pentru gât. Este foarte obosit din cauza concertelor. Florin nu o să mai cânte o perioadă, nici în țară, nici în străinătate. Din cauza nopților nedormite a clacat”, a fost anunţul cu care Puiu Gheorghiu a cutremurat lumea manelelor.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro